Waarom Thuiszorg INIS

Zorg of hulp nodig?
Indien u hulp of steun van anderen nodig hebt, zult u in eerste instantie vaak een beroep doen op uw familie, vrienden of buren. Soms echter is dat niet voldoende. Dan is Thuiszorg INIS er voor u. Thuiszorg INIS maakt het voor u mogelijk om langer zelfstandig in uw eigen huis te blijven wonen.

Wie zijn wij?
Thuiszorg INIS is een thuiszorgorganisatie die sinds 2004 actief is. Thuiszorg INIS beschikt over het certificaat Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ). Dit garandeert dat Thuiszorg INIS kwaliteit levert. Wij bieden thuiszorg op maat, waarbij uw wensen centraal staan. Wij zijn geen grote, landelijk opererende organisatie, waar veel aan de strijkstok blijft hangen en u slechts een nummer bent. Bij Thuiszorg INIS bent u bijzonder.

Kleinschalig en betrokken
Wij nemen uw zorg serieus. De kleinschaligheid van Thuiszorg INIS garandeert een hoge betrokkenheid van onze medewerkers, waarbij kwaliteit en klantgerichtheid de belangrijkste uitgangspunten van onze dienstverlening zijn.

Persoonlijk en vertrouwd
Als u kiest voor Thuiszorg INIS komen wij uw persoonlijke zorgwensen bespreken in uw eigen, vertrouwde omgeving. Vervolgens krijgt u een vast team van medewerkers toegewezen, die altijd voor u klaar staan. U zult elkaar snel goed leren kennen, zodat u weet wat u kunt verwachten en zodat wij kunnen voldoen aan al uw persoonlijke zorgwensen.

Geen wachtlijsten
Wij vinden het belangrijk dat u zo snel mogelijk passende zorg krijgt. Uw aanvraag wordt bij ons daarom direct in behandeling genomen. Wij hebben geen wachtlijsten. Door te kiezen voor Thuiszorg INIS bent u er dus zeker van dat u op tijd de hulp krijgt die u nodig hebt.

Gekwalificeerde hulp
Als het u niet meer lukt om zelf alle huishoudelijke taken te volbrengen, zijn de medewerkers van Thuiszorg INIS u graag van dienst. Zij zijn hier allemaal speciaal voor opgeleid.

Gericht op zelfstandigheid
Bij Thuiszorg INIS vinden wij het belangrijk dat u zo veel mogelijk uw zelfstandigheid kunt behouden of verhogen. Daarom bespreken wij graag met u de mogelijkheid van het inzetten van mantelzorg en vrijwilligers. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat u zo lang mogelijk op eigen benen kunt staan.

Wegwijs in de complexe zorgwereld
Het Nederlandse zorgstelsel zit ingewikkeld in elkaar. Het is makkelijk te verdwalen in alle bepalingen, regelingen en budgetten. Thuiszorg INIS wijst u graag de weg in deze complexe wereld. Dankzij onze ruime ervaring en contacten met andere zorg- en welzijnsinstellingen hebben wij antwoord op al uw vragen. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen!

Meld u nu aan bij Thuiszorg INIS!
Spreekt onze persoonlijke benadering u aan? Wilt u graag gebruik maken van onze vakkundige hulp? Klinkt ‘geen wachtlijst’ u als muziek in de oren? Meld u dan nu bij ons aan. U kunt bij Thuiszorg INIS terecht komen via uw huisarts of gemeente, maar u kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens. Hopelijk tot snel!

Meer weten over Thuiszorg INIS?

Neem contact op met Thuiszorg INIS voor een afspraak.