Leuke baan in de thuiszorg

Ben jij opzoek naar een leuke baan in de thuiszorg? Met flexibele werktijden en goed te combineren met bijvoorbeeld schoolgaande kinderen?

Dan zijn wij opzoek naar jou!

Thuiszorg INIS is een HKZ-gecertificeerde thuiszorgorganisatie met ruim 350 medewerkers. Wij bieden thuiszorg op maat, waarbij de wensen van de cliënt centraal staan. De kleinschaligheid van Thuiszorg INIS garandeert een hoge betrokkenheid van onze medewerkers, waarbij kwaliteit en klantgerichtheid de belangrijkste uitgangspunten van onze dienstverlening zijn.

Met als motto “Persoonlijk & Vakkundig” bieden wij verpleging, persoonlijke verzorging, begeleiding en hulp in het huishouden.

Als Medewerker Huishoudelijke Hulp voer je ondersteunende en begeleidende werkzaamheden uit bij de client overeenkomstig met de geldende indicatie en zorgplan, waarbij rekening wordt gehouden met de zelfredzaamheid van de cliënt. Je werkt bij de cliënten thuis.

Jouw profiel:

  • Je hebt een stabiele en zelfstandige persoonlijkheid: integer en klantgericht.
  • Je werkt hygiënisch en ordelijk, aan de hand van voorschriften en afspraken in het zorgplan.
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en beschikt en daarnaast beschik je over goede omgangsvormen.
  • Je houdt van je werk voor de mensen die onze aandacht, hulp en zorg nodig hebben.

Ons aanbod

Als medewerker huishoudelijke hulp ontvang je een salaris conform de CAO VVT met een fietsvergoeding per dag en een eindejaarsuitkering.

Interesse?

Dan ontvangen wij graag jouw CV met korte motivatie via de sollicitatieknop of per e-mail: personeel@thuiszorginis.nl

Soort dienstverband: Bepaalde tijd en onbepaalde tijd

Laat een antwoord achter

Over Thuiszorg INIS

Thuiszorg INIS wil haar cliënten kwaliteit bieden. Door onze kleinschaligheid zijn al onze medewerkers sterk betrokken bij de persoonlijke en professionele zorg.

Lees meer

Recente berichten

Volg ons